Cursa Popular de la Sagrera

↓ Més info general sobre la cursa popular més antiga de Barcelona ↓

www.cursadelasagrera.cat


Cursa Popular de la Sagrera

La Cursa Popular de la Sagrera, es la més antiga de Barcelona, i la segona de quantes es celebren a la ciutat, per darrera de la Jean Bouin, ja que aquesta fins el 1979 va estar reservada a atletes federats.

Cateogories i distàncies disponibles:

10Km (Homologat per la FCA)
5Km (Homologat per la FCA)
Categories infantils
Cursa infantil adaptada

L’any 1977 la Comissió de Festes de la Sagrera va introduir en els actes de la Festa Major del barri una cursa destinada als nens i nenes fins a 14 anys; i partir de l’any següent, 1978, es va celebrar la 1a edició de la Cursa Popular de la Sagrera oberta a totes les edats.

En els últims anys, ha estat molt difícil fer possible els recorreguts per les continues obres que es duen a terme, amb motiu de la futura estació del AVE. Tot i això, i amb el suport del Districte i de Guàrdia Urbana hem aconseguit un recorregut digne i estable que permet als corredors no trobar entrebancs.

L’any 2013 vàrem rebre a la 13a. Nit de l’Esport del Districte de Sant Andreu el Premi per la 35a edició de la Cursa de la Sagrera, fet que volem compartir amb vosaltres, participants, col·laboradors, voluntaris, i tots els que d’una forma o altre us heu relacionat amb la Cursa de la Sagrera al llarg d’aquest anys.

Tota la informació a la web de la Cursa de la Sagrera:
www.cursadelasagrera.cat

Amb la col·laboració de: