Festa Major

FESTA MAJOR 2020
→ cancel·lada ←

Molt a contracor, però veient l’evolució de la pandèmia i les mesures de prevenció adoptades per les autoritats sanitàries, hem pres la decisió de suspendre la Festa Major.

Hem estat treballant fins a l’últim moment amb les entitats del barri i l’Ajuntament, preparant una Festa Major adaptada a la situació, amb les mesures de seguretat necessàries i reduïda a un cap de setmana. En aquest sentit dir-vos que de l’esforç de les entitats i equipaments del barri teníem previst programar més d’una trentena d’activitats.

Des de la tristesa que ens genera haver de prendre aquesta decisió, volem manifestar el nostre immens agraïment a totes les entitats, associacions, equipaments i persones que any rere any col·laboren i participen en la nostra Festa Major.

Esperem poder tornar ben aviat a la normalitat i us garantim que seguirem treballant perquè les properes festes del nostre barri tornin amb tota la força i la il·lusió l’any vinent. Mentrestant, és molt important que seguiu les indicacions de les autoritats sanitàries i feu ús de la mascareta, netegeu-vos periòdicament les mans, i mantingueu la distància social.

Salutacions i ànims per a tothom!!!!

(comunicat íntegre en PDF)